Sollicitatiegesprek voorbereiden

Oefen op vragen en krijg feedback

TrackToWork is ontworpen om de stress bij het solliciteren te verminderen. Zo kun je oefenen voor elk sollicitatiegesprek, en eindeloos oefenen op vragen die je kunt verwachten bij een sollicitatiegesprek. Zo ben je goed voorbereid op je sollicitatiegesprek.

✓ Eenmalig € 7,99 ✓ Schrijf betere sollicitaties ✓ Oefen sollicitatiegesprekken

Bereid je voor op het onverwachte
Onze app is ideaal voor iedereen die een sollicitatiegesprek moet voorbereiden. De vragen zijn afgestemd op de baan waarop je solliciteert. Je kunt niet alleen standaard vragen verwachten, maar ook creatieve vragen die je waarschijnlijk niet had verwacht. De AI geeft ook feedback op je antwoorden, waardoor je jezelf continu kunt verbeteren en beter voorbereid bent op elke sollicitatiegesprek.

De beste voorbereiding
TrackToWork is gemaakt omdat we weten hoe stressvol sollicitatiegesprekken kunnen zijn en dat het moeilijk kan zijn om de juiste antwoorden te geven op soms lastige vragen. Onze app is ontworpen om jou te helpen bij het nadenken over goede antwoorden tijdens een sollicitatiegesprek, zodat je goed voorbereid het gesprek aan kunt gaan.

Ontdek hoe het werkt
Bekijk onderstaande video om te ontdekken hoe makkelijk je een sollicitatiegesprek kunt oefenen met TrackToWork.

Handige tips voor tijdens het gesprek
Onze app biedt niet alleen talloze oefenvragen om je voor te bereiden, maar ook handige tips en trucs om je te helpen tijdens het gesprek zelf. Zo zul je vol vertrouwen het sollicitatiegesprek ingaan en helpt je een positieve indruk achter te laten.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, met onze sollicitatiegesprek-tool ben je altijd goed voorbereid en zul je jouw kansen op het verkrijgen van de gewenste functie aanzienlijk vergroten.